Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 15:11

Multimedia

Kongresi amerikan kërkon përgjigje për aferën e Petraeusi
X
12.11.2012
Pas dorëheqjes së drejtorit të Agjencisë Amerikane të Inteligjencës, CIA, David Petraeus, Senati i Shteteve të Bashkuara të Amerkës dhe Shtëpia e Përfaqësuesve kanë vendosur të diskutojnë për këtë çështje, gjatë kësaj jave.

Kongresi amerikan kërkon përgjigje për aferën e Petraeus

Postuar më 12.11.2012

Pas dorëheqjes së drejtorit të Agjencisë Amerikane të Inteligjencës, CIA, David Petraeus, Senati i Shteteve të Bashkuara të Amerkës dhe Shtëpia e Përfaqësuesve kanë vendosur të diskutojnë për këtë çështje, gjatë kësaj jave.