Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 19:48

Multimedia

Mbahet MTV European Music Awardsi
X
12.11.2012
MTV European Music Awards u mbajt në Frankfurt të Gjermanisë. Në këtë eveniment morën pjesë shumë yje të muzikës, duke përfshi Rita Orën, Taylor Swift, Alicia Keys, Carly Rae Jepsen, Kim Kardashian, Lana del Rey, Heidi Klum, dhe shumë të tjerë.

Mbahet MTV European Music Awards

Postuar më 12.11.2012

MTV European Music Awards u mbajt në Frankfurt të Gjermanisë. Në këtë eveniment morën pjesë shumë yje të muzikës, duke përfshi Rita Orën, Taylor Swift, Alicia Keys, Carly Rae Jepsen, Kim Kardashian, Lana del Rey, Heidi Klum, dhe shumë të tjerë.