Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 15:16

Multimedia

Tri raketa godasin Kabulini
X
13.11.2012
Policia tha se raketat u hodhën të martën në mëngjes në kryeqytetin afgan, pranë një stacioni televiziv privat dhe në afërsi të një zone zyrash që përdoren nga shërbimi i inteligjencës afgane. Bëhet e ditur se një person u vra dhe tre të tjerë u plagosën gjatë sulmit.

Tri raketa godasin Kabulin

Postuar më 13.11.2012

Policia tha se raketat u hodhën të martën në mëngjes në kryeqytetin afgan, pranë një stacioni televiziv privat dhe në afërsi të një zone zyrash që përdoren nga shërbimi i inteligjencës afgane. Bëhet e ditur se një person u vra dhe tre të tjerë u plagosën gjatë sulmit.