Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 05:25

Multimedia

Izraeli godet Hamasin për të gjashtën ditë me radhëi
X
19.11.2012
Ushtria izraelite në një deklaratë për media, tha të hënën se avionët luftarakë të saj kanë kryer rreth 80 sulme gjatë natës, derisa konflikti me militantët e Hamasit në Gaza hyri në ditën e gjashtë.

Izraeli godet Hamasin për të gjashtën ditë me radhë

Postuar më 19.11.2012

Ushtria izraelite në një deklaratë për media, tha të hënën se avionët luftarakë të saj kanë kryer rreth 80 sulme gjatë natës, derisa konflikti me militantët e Hamasit në Gaza hyri në ditën e gjashtë.