Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 21:13

Multimedia

Kthimi pas katër muajsh në hapësirëi
X
19.11.2012
Anija kozmike që bartte tre astronautë nga Stacioni Ndërkombëtar i Hapësirës ka ateruar në stepat e Kazakistanit, rreth 35 kilometra larg nga vendi i planifikuar i aterimit. Në bord ishin Yuri Malenchenko i Rusisë, Akihiko Hoshide i Japonisë, dhe Sunita Williams nga SHBA-ja, të cilët kompletuan misionin 126 ditësh.

Kthimi pas katër muajsh në hapësirë

Postuar më 19.11.2012

Anija kozmike që bartte tre astronautë nga Stacioni Ndërkombëtar i Hapësirës ka ateruar në stepat e Kazakistanit, rreth 35 kilometra larg nga vendi i planifikuar i aterimit. Në bord ishin Yuri Malenchenko i Rusisë, Akihiko Hoshide i Japonisë, dhe Sunita Williams nga SHBA-ja, të cilët kompletuan misionin 126 ditësh.


Ky forum është mbyllur
Komentet
     
Nuk ka komente në këtë forum