Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 01:49

Conflict Between Israel And Gaza Militants Enters Its Seventh Day i
X
20.11.2012
Explosions rocked Gaza City with no word on a cessation of hostilities as the conflict between Israel and Gaza militants entered its seventh day on November 20. Israel is still deploying ground forces along Gaza's border while continuing a campaign of air strikes that it says are aimed at deterring Hamas, the Palestinian Islamist group that runs the Gaza Strip, from launching rockets at its southern communities. Reuters video

Conflict Between Israel And Gaza Militants Enters Its Seventh Day

Postuar më 20.11.2012

Explosions rocked Gaza City with no word on a cessation of hostilities as the conflict between Israel and Gaza militants entered its seventh day on November 20. Israel is still deploying ground forces along Gaza's border while continuing a campaign of air strikes that it says are aimed at deterring Hamas, the Palestinian Islamist group that runs the Gaza Strip, from launching rockets at its southern communities. Reuters video