Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 04:53

Multimedia

Tërhiqet misioni luftarak francez nga Afganistanii
X
20.11.2012
Franca e ka përfunduar sot misionin e saj të fundit luftarak në Afganistan, duke tërhequr rreth 400 trupa nga Kapisa, një provincë strategjike në verlindje të Kabulit.

Tërhiqet misioni luftarak francez nga Afganistani

Postuar më 20.11.2012

Franca e ka përfunduar sot misionin e saj të fundit luftarak në Afganistan, duke tërhequr rreth 400 trupa nga Kapisa, një provincë strategjike në verlindje të Kabulit.