Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 00:49

Multimedia

Shpërthim në Tel Avivi
X
21.11.2012
Një bombë ka shpërthyer në qendër të Tel Avivit duke plagosur 10 persona në atë që zyrtarët e quajtnë akt terrorist, i cili mund të komplikojë përpjekjet e arritjes së armëpushimit në Rripin e Gazës.

Shpërthim në Tel Aviv

Postuar më 21.11.2012

Një bombë ka shpërthyer në qendër të Tel Avivit duke plagosur 10 persona në atë që zyrtarët e quajtnë akt terrorist, i cili mund të komplikojë përpjekjet e arritjes së armëpushimit në Rripin e Gazës.