Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 11:13

Multimedia

Tensione në Kajroi
X
27.11.2012
Qindra protestues janë mbledhur në sheshin Tahrir të Kajros para një proteste të planifikuar kundër vendimit të presidentit Muhamed Morsi për t’i dhënë vetes kompetenca të zgjeruara. Policia ka hedhur gaz lotsjellës pasi që shpërthyen përleshjet afër sheshit.

Tensione në Kajro

Postuar më 27.11.2012

Qindra protestues janë mbledhur në sheshin Tahrir të Kajros para një proteste të planifikuar kundër vendimit të presidentit Muhamed Morsi për t’i dhënë vetes kompetenca të zgjeruara. Policia ka hedhur gaz lotsjellës pasi që shpërthyen përleshjet afër sheshit.