Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 11:02

Multimedia

Prishtina feston 100 vjetorin i
X
Luljeta Krasniqi - Veseli
28.11.2012
Në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë kanë filluar manifestimet për të kremtuar 100 vjetorin e pavarësisë së shtetit të Shqipërisë. Janë duke u mbajtur aktivitete të ndryshme kulturore. Këtyre manifestimeve në Prishtinë iu janë bashkuar qytetarë të shumtë nga e gjithë Kosova. Video: Luljeta Krasniqi

Prishtina feston 100 vjetorin

Postuar më 28.11.2012

Në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë kanë filluar manifestimet për të kremtuar 100 vjetorin e pavarësisë së shtetit të Shqipërisë. Janë duke u mbajtur aktivitete të ndryshme kulturore. Këtyre manifestimeve në Prishtinë iu janë bashkuar qytetarë të shumtë nga e gjithë Kosova. Video: Luljeta Krasniqi