Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 03:47

Multimedia

Shqiptarët e Luginës festojnë 100 vjetorini
X
28.11.2012
Shqiptarët e Luginës u veshën me veshje kombëtare dhe lëshuan muzikë tradicionale gjatë festimeve për 28 Nëntorin, në Preshevë

Shqiptarët e Luginës festojnë 100 vjetorin

Postuar më 28.11.2012

Shqiptarët e Luginës u veshën me veshje kombëtare dhe lëshuan muzikë tradicionale gjatë festimeve për 28 Nëntorin, në Preshevë