Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 02:32

Multimedia

Palestina feston statusini
X
30.11.2012
Palestinezët kanë arritur të fitojnë statusin e "shtetit vëzhgues jo-anëtar" në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Deri tash, palestinezët paraqiteshin në OKB si "entitet vëzhgues jo-anëtar".

Palestina feston statusin

Postuar më 30.11.2012

Palestinezët kanë arritur të fitojnë statusin e "shtetit vëzhgues jo-anëtar" në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Deri tash, palestinezët paraqiteshin në OKB si "entitet vëzhgues jo-anëtar".