Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 16:12

Multimedia

Rritet numri i të prekurve me HIV, shkak migrimii
|| 0:00:00
...  
 
X
30.11.2012
Virusi HIV/AIDS është relativisht i rrallë në Armeni, me pak më shumë se 1.300 raste të regjistruara zyrtarisht, por shkalla e infeksioneve është në rritje. Mjekët thonë se në shumë raste, armenët jetojnë jashtë vendit dhe e përhapin virusin pas kthimit në vend. Video: Lilit Harutyunyan, shërbimi armen i RFE/RL-së

Rritet numri i të prekurve me HIV, shkak migrimi

Postuar më 30.11.2012

Virusi HIV/AIDS është relativisht i rrallë në Armeni, me pak më shumë se 1.300 raste të regjistruara zyrtarisht, por shkalla e infeksioneve është në rritje. Mjekët thonë se në shumë raste, armenët jetojnë jashtë vendit dhe e përhapin virusin pas kthimit në vend. Video: Lilit Harutyunyan, shërbimi armen i RFE/RL-së