Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 03:18

Programi i mëngjesit

Mbështetësit e Morsiti
|| 0:00:00
...  
 
X
01.12.2012
Mbështetësit e presidentit islamik në Egjipt, Mohammed Morsi, kanë zhvilluar tubime masive në përkrahje projektkushtetutës së re dhe të dekretit të ri që i jep pushtet shtesë presidentit të vendit. Protestat në Kajro ndodhën pas disa ditësh të protestave të opozitës në Sheshin Tahrir.

Mbështetësit e Morsit

Postuar më 01.12.2012

Mbështetësit e presidentit islamik në Egjipt, Mohammed Morsi, kanë zhvilluar tubime masive në përkrahje projektkushtetutës së re dhe të dekretit të ri që i jep pushtet shtesë presidentit të vendit. Protestat në Kajro ndodhën pas disa ditësh të protestave të opozitës në Sheshin Tahrir.