Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 07:22

On Anniversary of Last Moon Landing, Astronauts Criticize U.S. Space Programi
|| 0:00:00
...  
 
X
03.12.2012
NASA Astronauts Eugene Cernan and Harrison Schmitt explored the surface of the moon during the Apollo 17 mission in December 1972, the last time anyone has left earth's orbit or set foot on the moon. VOA’s Kane Farabaugh reports that during a 40th anniversary celebration of Apollo 17 in Chicago, the astronauts said they had expected their mission would start a path toward space travel, not become a history lesson.

On Anniversary of Last Moon Landing, Astronauts Criticize U.S. Space Program

Postuar më 03.12.2012

NASA Astronauts Eugene Cernan and Harrison Schmitt explored the surface of the moon during the Apollo 17 mission in December 1972, the last time anyone has left earth's orbit or set foot on the moon. VOA’s Kane Farabaugh reports that during a 40th anniversary celebration of Apollo 17 in Chicago, the astronauts said they had expected their mission would start a path toward space travel, not become a history lesson.