Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 07:13

Multimedia

Përvjetori i aterimit të fundit në Hënë i
X
03.12.2012
Astronautët e NASA-s Eugene Cernan dhe Harrison Schmitt, eksploruan sipërfaqen e Hënës gjatë misionit Apollo 17, në dhjetor të vitit 1972, hera e fundit që dikush e ka lënë orbitën e Tokës dhe ka vendosur këmbën në Hënë. Ata kritikojnë programin e hapësirës së SHBA-ve, duke thënë se kanë pritur që misioni i tyre do të fillojë një rrugë drejt udhëtimit hapësirë​​.

Përvjetori i aterimit të fundit në Hënë

Postuar më 03.12.2012

Astronautët e NASA-s Eugene Cernan dhe Harrison Schmitt, eksploruan sipërfaqen e Hënës gjatë misionit Apollo 17, në dhjetor të vitit 1972, hera e fundit që dikush e ka lënë orbitën e Tokës dhe ka vendosur këmbën në Hënë. Ata kritikojnë programin e hapësirës së SHBA-ve, duke thënë se kanë pritur që misioni i tyre do të fillojë një rrugë drejt udhëtimit hapësirë​​.