Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 09:43

Multimedia

Clinton: Çekia e përkushtuar për siguri atomikei
X
03.12.2012
Sekretarja amerikane e shtetit, Hillary Clinton, tha në Pragë, se Çekia është e përkushtuar për siguri atomike. Zyrtarët amerikanë po i inkurajojnë çekët që ta reduktojnë varshmërinë energjetike ndaj Rusisë.

Clinton: Çekia e përkushtuar për siguri atomike

Postuar më 03.12.2012

Sekretarja amerikane e shtetit, Hillary Clinton, tha në Pragë, se Çekia është e përkushtuar për siguri atomike. Zyrtarët amerikanë po i inkurajojnë çekët që ta reduktojnë varshmërinë energjetike ndaj Rusisë.