Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 07:58

Teenager Wins Recognition For IPhone Businessi
|| 0:00:00
...  
 
X
06.12.2012
The iPhone has become one of the most popular mobile phones in the United States. An 18-year-old student from the Los Angeles area is using his knowledge of the device to create his own business. And as VOA's Elizabeth Lee reports, it has gained the young entrepreneur national recognition.

Teenager Wins Recognition For IPhone Business

Postuar më 06.12.2012

The iPhone has become one of the most popular mobile phones in the United States. An 18-year-old student from the Los Angeles area is using his knowledge of the device to create his own business. And as VOA's Elizabeth Lee reports, it has gained the young entrepreneur national recognition.