Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 12:51

Multimedia

Artizanalet në Çarshinë e Vjetër të Shkupiti
|| 0:00:00
...  
 
X
08.12.2012
Zejet e vjetra në Shkup po rrezikojnë të shuhen. Të rinjtë shprehin shumë pak interes për të trashëguar mjeshtërinë e punimeve artizanale, por ka dhe të tillë që pavarësisht përfitimeve të pakta, e bëjnë këtë punë me shumë dashuri. (z.j)

Artizanalet në Çarshinë e Vjetër të Shkupit

Postuar më 08.12.2012

Zejet e vjetra në Shkup po rrezikojnë të shuhen. Të rinjtë shprehin shumë pak interes për të trashëguar mjeshtërinë e punimeve artizanale, por ka dhe të tillë që pavarësisht përfitimeve të pakta, e bëjnë këtë punë me shumë dashuri. (z.j)