Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, nëntor 24, 2015 Kosova 23:10

Programi i mëngjesit

Reportazh nga Preshevai
X
07.12.2012
Lugina e Preshevës është rajoni më i varfër dhe me numrin më të madh të të papunëve në Serbi. Brenga e përbashkët e shqiptarëve dhe serbëve atje, është se si të mbijetohet deri në fund të muajit, derisa të gjitha qeveritë i porosisin ”na siguroni vende pune dhe nuk do të ketë arsye për tensione”. Video: Radio Sllobodna Evropa

Reportazh nga Presheva

Postuar më 07.12.2012

Lugina e Preshevës është rajoni më i varfër dhe me numrin më të madh të të papunëve në Serbi. Brenga e përbashkët e shqiptarëve dhe serbëve atje, është se si të mbijetohet deri në fund të muajit, derisa të gjitha qeveritë i porosisin ”na siguroni vende pune dhe nuk do të ketë arsye për tensione”. Video: Radio Sllobodna Evropa