Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 19:19

Multimedia

BE pranon Çmimin e Paqesi
|| 0:00:00
...  
 
X
10.12.2012
Liderët e Bashkimit Evropian e pranuan Çmimin Nobel Për Paqe, në një ceremoni që u mbajt në Oslo. Liderët e tri institucioneve kryesore të Bashkimit Evropian, presidenti i Këshillit të BE-së, Herman Van Rompuy, presidenti i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso, dhe presidenti i Parlamentit Evropian, Martin Schulz, e morën çmimin prestigjioz në emër të 27 vendeve anëtare.

BE pranon Çmimin e Paqes

Postuar më 10.12.2012

Liderët e Bashkimit Evropian e pranuan Çmimin Nobel Për Paqe, në një ceremoni që u mbajt në Oslo. Liderët e tri institucioneve kryesore të Bashkimit Evropian, presidenti i Këshillit të BE-së, Herman Van Rompuy, presidenti i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso, dhe presidenti i Parlamentit Evropian, Martin Schulz, e morën çmimin prestigjioz në emër të 27 vendeve anëtare.