Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 22:56

Multimedia

Mot i lig në Prishtinëi
X
11.12.2012
Temperaturat e ulëta dhe reshjet e borës karakterizuan ditët e fundit në mbarë Kosovën.

Mot i lig në Prishtinë

Postuar më 11.12.2012

Temperaturat e ulëta dhe reshjet e borës karakterizuan ditët e fundit në mbarë Kosovën.