Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 09:13

Multimedia

Papa shkruan në Twitter për herë të parëi
X
12.12.2012
Duke e dërguar sot mesazhin e tij të parë në Twitter, Papa Benedikti XVI ka arritur t’i ketë një milion mbështetës.

Papa shkruan në Twitter për herë të parë

Postuar më 12.12.2012

Duke e dërguar sot mesazhin e tij të parë në Twitter, Papa Benedikti XVI ka arritur t’i ketë një milion mbështetës.