Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 07:56

Multimedia

Koreja Veriore feston lansimin e raketësi
X
12.12.2012
Koreja e Veriut, pas lëshimit të një raketë, e cila ka vendosur satelitin në orbitë, ka organizuar festime për këtë eveniment.

Koreja Veriore feston lansimin e raketës

Postuar më 12.12.2012

Koreja e Veriut, pas lëshimit të një raketë, e cila ka vendosur satelitin në orbitë, ka organizuar festime për këtë eveniment.