Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 15:07

Multimedia

Avioni me energji solare, rreth SHBA-vei
X
13.12.2012
Në rrugën e tyre për t'u bërë pilotët e parë të një avioni me energji solare, i cili mund të fluturojë për rreth botës, dy pilotë zviceranë të aviacionit janë duke planifikuar të fluturojnë mbi Shtetet e Bashkuara në vitin 2013.

Avioni me energji solare, rreth SHBA-ve

Postuar më 13.12.2012

Në rrugën e tyre për t'u bërë pilotët e parë të një avioni me energji solare, i cili mund të fluturojë për rreth botës, dy pilotë zviceranë të aviacionit janë duke planifikuar të fluturojnë mbi Shtetet e Bashkuara në vitin 2013.