Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 22:55

Multimedia

Elefantët që i shpëtoi vodka siberianei
X
15.12.2012
Dy elefantët cirku ishin duke u transportuar përmes Siberisë, kur rimorkio e tyre mori flakë në rrugë. Elefantët arritën të largohen të padëmtuar, por u ekspozuan më pas në temperatura minus 41 gradë Celsius.

Elefantët që i shpëtoi vodka siberiane

Postuar më 15.12.2012

Dy elefantët cirku ishin duke u transportuar përmes Siberisë, kur rimorkio e tyre mori flakë në rrugë. Elefantët arritën të largohen të padëmtuar, por u ekspozuan më pas në temperatura minus 41 gradë Celsius.