Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 22:23

Multimedia

Policia në Moskë arreston protestuesiti
X
15.12.2012
Protestuesit në Moskë janë arrestuar sepse kanë mbajtur shirita të bardhë, kanë bartur shenja politikë ose kanë brohoritur slogane kundër presidentit Vladimir Putin.

Policia në Moskë arreston protestuesit

Postuar më 15.12.2012

Protestuesit në Moskë janë arrestuar sepse kanë mbajtur shirita të bardhë, kanë bartur shenja politikë ose kanë brohoritur slogane kundër presidentit Vladimir Putin.