Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 04:53

As Town Mourns School Shooting, Obama Shares Sorrowi
|| 0:00:00
...  
 
X
17.12.2012
Residents of Newtown, Connecticut, in the northeastern United States are mourning the victims of the December 14 school shooting that killed 20 children and six adults. U.S. President Barack Obama visited the town on December 16 to express his sorrow, saying that tragedies like this one must end. (AP video)

As Town Mourns School Shooting, Obama Shares Sorrow

Postuar më 17.12.2012

Residents of Newtown, Connecticut, in the northeastern United States are mourning the victims of the December 14 school shooting that killed 20 children and six adults. U.S. President Barack Obama visited the town on December 16 to express his sorrow, saying that tragedies like this one must end. (AP video)