Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 12:50

Multimedia

Ndjenjë trishtimi në Njutauni
|| 0:00:00
...  
 
X
17.12.2012
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, ka shprehur “dashurinë dhe lutjet” e Amerikës për familjet e 26 personave, përfshirë edhe 20 fëmijë të moshës 6 dhe 7 vjeçare, të cilët u vranë të premten gjatë një masakre në shkollë.

Ndjenjë trishtimi në Njutaun

Postuar më 17.12.2012

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, ka shprehur “dashurinë dhe lutjet” e Amerikës për familjet e 26 personave, përfshirë edhe 20 fëmijë të moshës 6 dhe 7 vjeçare, të cilët u vranë të premten gjatë një masakre në shkollë.