Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 07:56

Multimedia

Shkollat afgane pa banka, lapsa dhe murei
X
18.12.2012
Sistemi arsimor i Afganistanit ka bërë përparime të mëdha që nga fundi i regjimit të talebanëve, dhe numri i fëmijëve që ndjekin shkollën - sidomos vajzat - ka shënuar rritje. Por në shumë pjesë të vendit, hapësirat shkollore nuk janë të mjaftueshme për të akomoduar nxënësit në rritje.

Shkollat afgane pa banka, lapsa dhe mure

Postuar më 18.12.2012

Sistemi arsimor i Afganistanit ka bërë përparime të mëdha që nga fundi i regjimit të talebanëve, dhe numri i fëmijëve që ndjekin shkollën - sidomos vajzat - ka shënuar rritje. Por në shumë pjesë të vendit, hapësirat shkollore nuk janë të mjaftueshme për të akomoduar nxënësit në rritje.