Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 00:47

U.S. Policeman Directs Traffic With Dance Movesi
|| 0:00:00
...  
 
X
19.12.2012
Tony Lepore, a police officer in the eastern U.S. city of Providence, has his own methods of enforcing traffic rules, including spinning, twisting, and shaking his hips. The "Dancing Cop" has been a local celebrity for many years. AP video

U.S. Policeman Directs Traffic With Dance Moves

Postuar më 19.12.2012

Tony Lepore, a police officer in the eastern U.S. city of Providence, has his own methods of enforcing traffic rules, including spinning, twisting, and shaking his hips. The "Dancing Cop" has been a local celebrity for many years. AP video