Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 03:37

Multimedia

"Polici Kërcimtar" drejton trafikuni
X
19.12.2012
Tony Lepore, polic në Providence të Shteteve të Bashkuara, ka mënyrën e posaçme për të rregulluar trafikun. Duke vallëzuar, rrotulluar e aktruar, "Polici Kërcimtar", ka vite që njihet nga publiku.

"Polici Kërcimtar" drejton trafikun

Postuar më 19.12.2012

Tony Lepore, polic në Providence të Shteteve të Bashkuara, ka mënyrën e posaçme për të rregulluar trafikun. Duke vallëzuar, rrotulluar e aktruar, "Polici Kërcimtar", ka vite që njihet nga publiku.