Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 06:09

Programi i mëngjesit

Përgatitje, lutje dhe para nga data "apokaliptike" i
|| 0:00:00
...  
 
X
19.12.2012
Më 21 dhjetor, merr fund kalendari Maja dhe disa besojnë se kjo nënkupton shkatërrim bote. Për shumë njerëz megjithatë, gojëdhënat për fundin e botës nënkuptojnë mundësi të pashmangshme për të bërë para.

Përgatitje, lutje dhe para nga data "apokaliptike"

Postuar më 19.12.2012

Më 21 dhjetor, merr fund kalendari Maja dhe disa besojnë se kjo nënkupton shkatërrim bote. Për shumë njerëz megjithatë, gojëdhënat për fundin e botës nënkuptojnë mundësi të pashmangshme për të bërë para.