Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 19:25

Multimedia

Përgatitjet, lutjet dhe përfitimet i paraprijnë datës 'apokaliptike' i
|| 0:00:00
...  
 
X
19.12.2012
Njëzetenjë dhjetori shënon fundin e një cikli të kalendarit t ë lashtë majan dhe disa njerëz besojnë se kjo do të thotë një katastrofë që po vjen. Për disa, thashethema për fundin e botës, do të thotë një mundësi për të fituar para - ose për të bërë qejf .Video: Reuters

Përgatitjet, lutjet dhe përfitimet i paraprijnë datës 'apokaliptike'

Postuar më 19.12.2012

Njëzetenjë dhjetori shënon fundin e një cikli të kalendarit t ë lashtë majan dhe disa njerëz besojnë se kjo do të thotë një katastrofë që po vjen. Për disa, thashethema për fundin e botës, do të thotë një mundësi për të fituar para - ose për të bërë qejf .Video: Reuters