Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 21:39

Multimedia

Ceremonia majane shënon fundin e ciklit kalendariki
X
21.12.2012
Një ceremoni tradicionale e majanëve në tempullin Giant Jaguar të Guatemalas shënoi fundin e ciklit të kalendarit të majanëve të lashtë. Kalendari ka ngjallur teori të shumta për fundin e botës, edhe pse kalendarët tjerë majanë vazhdojnë larg në të ardhmen.

Ceremonia majane shënon fundin e ciklit kalendarik

Postuar më 21.12.2012

Një ceremoni tradicionale e majanëve në tempullin Giant Jaguar të Guatemalas shënoi fundin e ciklit të kalendarit të majanëve të lashtë. Kalendari ka ngjallur teori të shumta për fundin e botës, edhe pse kalendarët tjerë majanë vazhdojnë larg në të ardhmen.