Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 13:52

Multimedia

Tensione në Shkupi
X
24.12.2012
Pas dyerve të mbyllura në Kuvendin e Maqedonisë, deputetët e partive në pushtet VMRO-DPMNE dhe BDI, miratuan buxhetin për vitin 2013, pasi paraprakisht nxorën jashtë sallës përfaqësuesit e mediave dhe deputetët e opozitës maqedonase.

Tensione në Shkup

Postuar më 24.12.2012

Pas dyerve të mbyllura në Kuvendin e Maqedonisë, deputetët e partive në pushtet VMRO-DPMNE dhe BDI, miratuan buxhetin për vitin 2013, pasi paraprakisht nxorën jashtë sallës përfaqësuesit e mediave dhe deputetët e opozitës maqedonase.