Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 22:14

Multimedia

Uri gjatë dimrit në Kabuli
X
07.01.2013
Mijëra refugjatë të zhvendosur afganë që janë kthyer nga Pakistani jetojnë në kampe të Kabulit. Edhe pse jeta në kampe është e vështirë gjatë tërë vitit, dimri është më i vështiri nga të gjithë.

Uri gjatë dimrit në Kabul

Postuar më 07.01.2013

Mijëra refugjatë të zhvendosur afganë që janë kthyer nga Pakistani jetojnë në kampe të Kabulit. Edhe pse jeta në kampe është e vështirë gjatë tërë vitit, dimri është më i vështiri nga të gjithë.