Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 03:07

Multimedia

Arti i lashtë japonez ka fuqi shëruesei
X
10.01.2013
Origami, arti japonez i krijimit të figurave duke përdorur letra, për disa është një hobi relaksues, por për dikë është art serioz. Madje për disa, kjo është një përfaqësim fizik i parimeve matematikore dhe biologjike. Por, për Ken Fowler, origami ka qenë një mënyrë për shërimin nga sëmundjet mendore dhe të fillojë një karrierë të re.

Arti i lashtë japonez ka fuqi shëruese

Postuar më 10.01.2013

Origami, arti japonez i krijimit të figurave duke përdorur letra, për disa është një hobi relaksues, por për dikë është art serioz. Madje për disa, kjo është një përfaqësim fizik i parimeve matematikore dhe biologjike. Por, për Ken Fowler, origami ka qenë një mënyrë për shërimin nga sëmundjet mendore dhe të fillojë një karrierë të re.