Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 05:12

Multimedia

Balenat bllokohen nën akull, Kanada kërkon ndihmëi
X
10.01.2013
Një komunitet në Quebec të Kanadasë, është duke bërë thirrje për ndihmë nga jashtë për të liruar disa balena që janë bllokuar nën akullin e detit. Balenat janë mbledhur afër një vrime të vogël të akullit, pranë bregut, vendi i vetëm ku ato mund të arrijnë në sipërfaqe për të marrë frymë.

Balenat bllokohen nën akull, Kanada kërkon ndihmë

Postuar më 10.01.2013

Një komunitet në Quebec të Kanadasë, është duke bërë thirrje për ndihmë nga jashtë për të liruar disa balena që janë bllokuar nën akullin e detit. Balenat janë mbledhur afër një vrime të vogël të akullit, pranë bregut, vendi i vetëm ku ato mund të arrijnë në sipërfaqe për të marrë frymë.