Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 13:23

Multimedia

Rusët marshojnë kundër ndalesës për birësim nga amerikanëti
X
13.01.2013
Dhjetëra mijëra protestues kanë mbajtur një marsh të lejuar nga autoritetet në qendër të Moskës, për të protestuar kundër një ligji të miratuar së fundmi, që ndalon adoptimin e fëmijëve rusë nga qytetarët amerikanë.

Rusët marshojnë kundër ndalesës për birësim nga amerikanët

Postuar më 13.01.2013

Dhjetëra mijëra protestues kanë mbajtur një marsh të lejuar nga autoritetet në qendër të Moskës, për të protestuar kundër një ligji të miratuar së fundmi, që ndalon adoptimin e fëmijëve rusë nga qytetarët amerikanë.