Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 05:13

Multimedia

GM dhe Chrysler, veturat më të mirai
X
15.01.2013
GM dhe Chrysler morën çmimet kryesore në "Auto Show" ndërkombëtar të Amerikës Veriore, që u mbajt në Detroit. Ky show industrial dha shenja optimiste që ekonomia në SHBA po shënon rritje.

GM dhe Chrysler, veturat më të mira

Postuar më 15.01.2013

GM dhe Chrysler morën çmimet kryesore në "Auto Show" ndërkombëtar të Amerikës Veriore, që u mbajt në Detroit. Ky show industrial dha shenja optimiste që ekonomia në SHBA po shënon rritje.