Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 01:09

Multimedia

Mali bie në kontrollin e militantëve islamiki
X
15.01.2013
Militantët islamikë në Mali kanë pushtuar një qytet i cili ndodhët në territorin e kontrolluar nga qeveria. Franca kishte filluar operacionin e saj ushtarak gjatë ditës së premte në tentim për të ndaluar forcat e rrebelëve islamikë për të depertuar në drejtim të kryeqytetit Bamako.

Mali bie në kontrollin e militantëve islamik

Postuar më 15.01.2013

Militantët islamikë në Mali kanë pushtuar një qytet i cili ndodhët në territorin e kontrolluar nga qeveria. Franca kishte filluar operacionin e saj ushtarak gjatë ditës së premte në tentim për të ndaluar forcat e rrebelëve islamikë për të depertuar në drejtim të kryeqytetit Bamako.