Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 02:33

Multimedia

Obama shpall planet për kufizim të armëvei
X
17.01.2013
Presidenti ameirkan, Barack Obama, ka shpallur planet për shqyrtimin e dhunës me armë. Kjo u bë pas të shtënave në një shkollë fillore në Konektikat, ku u vranë 20 nxënës dhe gjashtë persona të rritur, muajin e kaluar.

Obama shpall planet për kufizim të armëve

Postuar më 17.01.2013

Presidenti ameirkan, Barack Obama, ka shpallur planet për shqyrtimin e dhunës me armë. Kjo u bë pas të shtënave në një shkollë fillore në Konektikat, ku u vranë 20 nxënës dhe gjashtë persona të rritur, muajin e kaluar.