Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 19:18

Multimedia

Obama: Inaugurimi është "festë për shtetin"i
X
21.01.2013
Barack Obama të dielën e ka dhënë betimin për mandatin e tij të dytë në postin e presidentit të Shteteve të Bashkuara. Betimi ishte i kufizuar në një ceremoni private në Shtëpinë e Bardhë.

Obama: Inaugurimi është "festë për shtetin"

Postuar më 21.01.2013

Barack Obama të dielën e ka dhënë betimin për mandatin e tij të dytë në postin e presidentit të Shteteve të Bashkuara. Betimi ishte i kufizuar në një ceremoni private në Shtëpinë e Bardhë.