Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 23:40

Multimedia

Sulm në Kabuli
|| 0:00:00
...  
 
X
21.01.2013
Policia ka bërë të ditur se një vetëvrasës me bombë dhe të paktën një i armatosur kanë kryer një sulm në selinë e departamentit të trafikut në Policinë e Kabul-it.

Sulm në Kabul

Postuar më 21.01.2013

Policia ka bërë të ditur se një vetëvrasës me bombë dhe të paktën një i armatosur kanë kryer një sulm në selinë e departamentit të trafikut në Policinë e Kabul-it.