Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, tetor 07, 2015 Kosova 21:26

Multimedia

Përurimi i presidentit Obamai
X
21.01.2013
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, të hënën, në një ceremoni publike e ka dhënë betimin për mandatin e tij të dytë.

Përurimi i presidentit Obama

Postuar më 21.01.2013

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, të hënën, në një ceremoni publike e ka dhënë betimin për mandatin e tij të dytë.