Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 05:32

Multimedia

Paneta heq ndalimin ushtarak për femrati
X
25.01.2013
Sekretari amerikan i Mbrojtjes Leon Paneta ka hequr ndalimin ushtarak, që femrat të shërbejnë në operacionet luftarake.

Paneta heq ndalimin ushtarak për femrat

Postuar më 25.01.2013

Sekretari amerikan i Mbrojtjes Leon Paneta ka hequr ndalimin ushtarak, që femrat të shërbejnë në operacionet luftarake.