Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 02:36

Multimedia

Deklarata e Daçiqit në Shkupi
X
28.01.2013
Kryeministri serb është shprehur se Serbia mbështet Maqedoninë që të marrë sa më shpejt datën për fillimin e negociatave me BE-në, njëherësh ka kërkuar nga Qeveria e Maqedonisë që të përmbahet kur është fjala për shtetin e Kosovës.

Deklarata e Daçiqit në Shkup

Postuar më 28.01.2013

Kryeministri serb është shprehur se Serbia mbështet Maqedoninë që të marrë sa më shpejt datën për fillimin e negociatave me BE-në, njëherësh ka kërkuar nga Qeveria e Maqedonisë që të përmbahet kur është fjala për shtetin e Kosovës.