Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 03:11

Multimedia

Kerry konfirmohet si sekretar shtetii
X
30.01.2013
Senati i Shteteve të Bashkuara ka konfirmuar senatorin e Masaçusecit, John Kerry, në postin e sekretarit të shtetit. Senatorët kanë votuar me 94 vota për, ndërsa 3 kanë qenë kundër.

Kerry konfirmohet si sekretar shteti

Postuar më 30.01.2013

Senati i Shteteve të Bashkuara ka konfirmuar senatorin e Masaçusecit, John Kerry, në postin e sekretarit të shtetit. Senatorët kanë votuar me 94 vota për, ndërsa 3 kanë qenë kundër.