Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 03:18

Multimedia

Shpërthim në ambasadën amerikane në Ankarai
|| 0:00:00
...  
 
X
01.02.2013
Një sulm vetëvrasës jashtë Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Ankara ka vrarë vetë sulmuesin dhe një roje të sigurisë. Nga shpërthimi thuhet se është plagosur edhe një person tjetër, ndërsa stafi i ambasadës është evakuuar në lokacion të sigurt.

Shpërthim në ambasadën amerikane në Ankara

Postuar më 01.02.2013

Një sulm vetëvrasës jashtë Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Ankara ka vrarë vetë sulmuesin dhe një roje të sigurisë. Nga shpërthimi thuhet se është plagosur edhe një person tjetër, ndërsa stafi i ambasadës është evakuuar në lokacion të sigurt.